24 november 2020

Voor wie ga jij een kaarsje branden?

Kaarsen branden voor iemand is een warm gebaar en een mooi ritueel. Tijdens het klaarzetten en aansteken van de kaars ben je in gedachten bij de persoon die deze extra liefdevolle aandacht nodig heeft. Daarna ben je, elk moment dat je het kaarsje ziet, even verbonden met die persoon. 

Zo geef je op afstand aandacht, liefde en steun aan mensen in jouw omgeving die dat nodig hebben.  Je kunt bijvoorbeeld kaarsjes branden voor mensen waarvan je weet dat ze deze dag bijvoorbeeld een doktersafspraak hebben, een lastig gesprek moeten voeren, examen moeten doen, of mensen die ziek zijn. 

Wat ik zelf erg mooi vind om te doen is even een moment voor mijzelf te pakken, goed op m’n ademhaling te letten en te aarden. Van daaruit stel ik mijzelf de vraag voor wie ik vandaag een kaarsje mag branden. Dan laat ik mijn gedachten rustig de vrije loop en komt er vanzelf iemand op m’n gedachtenpad. Voor die persoon ga ik mijn kaarsje branden.

Voor wie ga jij een kaarsje branden en kan wel een Engel gebruiken?

Klik hier voor al onze Engelen producten

 

Getagd op: