Margaret, 42 jaar uit Huizen
Na mijn scheiding voelde ik me gedeprimeerd. Ik was altijd vermoeid, leek nergens kracht voor te hebben. Had last van aanhoudende spier- en zenuwpijnen waar de artsen geen oorzaak of oplossing voor konden vinden.
Ik heb 5 Reiki behandelingen gehad bij Job en voelde het effect direct na de eerste behandeling. Net alsof alles lichter voelde, ik het leven weer als uitdaging kon zien. Langzaamaan begonnen de pijntjes te verminderen, ook door zijn tips op te volgen merkte ik dat ik meer dingen zelf in de hand had.
Ik ben nu 6 maanden verder en voel mij een compleet ander mens. 


Brian, 63 uit Baarn
Al jaren had ik last van ernstige rugpijn. Ziekte van Bechterew volgens de artsen. Ik moest meer bewegen om uit een rolstoel te blijven maar het bleek lastig om tegen de pijn in te werken. Ik kwam via vrienden bij Job terecht en had 3 behandelingen. Ik voelde warmte en een tinteling tijdens de behandeling. Mijn voeten die normaal ijskoud zijn, werden ineens warm en zelfs heet. De pijn in mijn onderrug was na de eerste behandeling al een stuk minder. Tegelijkertijd kreeg ik weer zin om te bewegen. Eerst langzaam wandelen maar op dit moment loop ik 5 km hard.
Deze reiki behandelingen hebben mij letterlijk weer op de rit geholpen.

Sophie, 37 jaar uit Voorthuizen
Nadat bij mij borstkanker werd geconstateerd, ging ik een zwaar traject in met chemo en bestralingen. Het leek wel of elke behandeling ondraaglijker werd, de remedie soms erger dan de kwaal. Ik kreeg van mijn beste vriendin een Reiki behandeling bij Job kado. Even een moment helemaal voor mezelf. Tijdens die eerste behandeling heb ik bijna volledig liggen slapen, zo ontspannend was het. Ik weet nog wel dat het op diverse plaatsen warm werd en een energiek gevoel gaf.
Voor mij waren de Reiki behandelingen echte lichtpuntjes die het zware traject draaglijker maakten.
Ik kom nu nog regelmatig bij Job om even heerlijk op te laden. Een kadootje voor mezelf dat ik ook veel andere mensen kan aanraden. 

Bjorn, 42 uit Utrecht
Na het overlijden van mijn vrouw viel ik in een diep gat. Ik  gaf mezelf geen tijd om te rouwen omdat het opvangen van de kinderen mijn enige aandacht had. Ik merkte later dat ik vast begon te lopen, in de opvoeding van de kinderen, in contact met mezelf en mijn relaties met de omgeving.
De Reiki behandeling bij Job gaf me de ruimte om van een afstandje naar mezelf te kijken, om bij het verdriet te komen dat al zo lang was weggestopt. Heb heel wat tranen gelaten op  die tafel. Maar het heeft me wel geholpen om alles weer in perspectief te plaatsen en het overlijden van mijn vrouw een plekje te geven.
Ik kom nog regelmatig voor een behandeling, het is echt even tijd voor mezelf.
Door deze behandelingen ben ik weer de vader die ik graag wil zijn voor mijn kinderen. 


Christiaan, 39 uit Amsterdam
Ik was vastgelopen in mijn carriere, voelde alsof iedereen tegen me was en kwam regelmatig in conflict situaties terecht. ik was -denk ik- ook niet zo’n leuke baas meer. Het dreigde volledig uit de hand te lopen. Een contact uit mijn netwerk raadde me een bezoek aan Michel aan. We hadden een intrigerend en uitdagend gesprek over zaken doen en hoe mijn overtuigingen tegen me werkten. Ik kreeg letterlijk een spiegel voorgehouden met veel repsect voor mijn zijn. Door zijn jarenlange ervaring in het zakenleven begreep hij waar ik in zat. De daaropvolgende Access Bars behandeling heeft me geholpen veel vastzittende overtuigingen en vooroordelen los te laten. Ik voelde me een stuk minder gevangen. Na 4 behandelingen bleken al mijn oude patronen opgelost en was er ruimte voor nieuwe ervaringen.
Zonder deze interventie had ik nu een burnout gehad.


Petra, 56 uit Soest
Na mijn scheiding voelde ik me in de steek gelaten, alsof iedereen tegen me was. Ook bij het ontmoeten van nieuwe mensen leek het direct mis te lopen. Alsof mijn verwachtingen en die van de ander steeds langs elkaar heen liepen. Ik wilde af van die continue negatieve gevoelens over mezelf en anderen. De Access Bars behandelingen hebben me zo opgelucht. Ik weet nu hoe het voelt om met positieve overtuigingen, geluk voor mezelf aan te trekken.  Voor mij schijnt de zon weer!