WAT IS REIKI?

Het woord betekent letterlijk ‘Universele Levensenergie’. Het Japanse karakter Rei betekent ‘onbegrensd’ of ‘universeel’, en het karakter Ki betekent ‘de vitale kracht’. Deze kracht bevindt zich van nature in ons lichaam en overal om ons heen.
Wat is reiki - het effect van reiki
Reiki is een natuurlijke behandelwijze gebaseerd op het werken met die universele levenskracht. Net als bij acupunctuur, shiatsu, tai-chi en yoga wordt gebruik gemaakt van de stroming van levensenergie binnen ons lichaam. De energie zorgt voor balans en kracht in lichaam en geest.

Hoe werkt het?
Als je met Reiki werkt, maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen.

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Het zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich, ondanks hun ziekte of problemen die ze hebben, niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

Wat is reiki, meer over reiki behandeling en effecten

De behandeling.
Let op! Reiki vervangt nooit de dokter, hulpverlener of een andere therapeut die je eventueel nodig hebt.

De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging en duurt ongeveer 45 minuten. Op de plaats van de aanraking kun je een warm gevoel ervaren. Tijdens de behandeling ben je volledig gekleed. Je ligt op een massagetafel waardoor je je goed kunt ontspannen.

Een behandeling van c.a. 1 uur kost € 45,-

Reserveer hier je  behandeling:

 

Lees meer over dit onderwerp in Happinez: