Chakra Boost

Je lichaam heeft energie nodig  vanuit voeding, zuurstof en licht  om goed te kunnen functioneren. De 7 Chakra’s in je lichaam helpen om deze energie goed te verdelen over alle organen en cellen in je lichaam.

Door spanningen, problemen van lichamelijke en/of geestelijke aard kunnen blokkades in je Chakra’s ontstaan en raakt je energie-huishouding verstoord.

Dit kan zich uiten zich in lichamelijke en/of geestelijke klachten zoals:  je down voelen, vergeetachtigheid,  vermoeid zijn, spierpijn, hoofdpijn, lichtgeraakt zijn, niet goed slapen, prikkelbaar.

Tijdens de Chakra-boost worden, door middel van  Reiki energie, deze blokkades aangepakt. Eerst worden de chakra´s opnieuw uitgebalanceerd waardoor ze weer in evenwicht met elkaar staan waardoor een juiste verdeling van energie weer mogelijk is. Daarna worden de chakra´s stuk voor stuk opgeladen met Reiki energie waardoor de ontstane blokkades verder worden aangepakt. Een Chakra-boost kan gepaard gaan met het loskomen van emoties. Door deze toe te laten, te accepteren en aan te gaan kom je dichter bij jezelf en krijg je ook inzicht in jezelf.

Je voelt weer balans in je energie!

Een Chakra-boost is een goede aanvulling in de (reguliere) behandeling van lichamelijke klachten als: migraine, hoofdpijn, rugklachten, darmklachten, gewrichtsklachten/reumatische aandoeningen, ernstige vermoeidheid. De Chakra-boost is ook uitermate geschikt  voor behandeling van klachten die voortkomen uit de hectiek van het dagelijks leven en de eisen die de maatschappij aan ons stelt, denk hierbij aan stress, burn-out, depressie, slapeloosheid, overbelasting van lichaam en geest.

Een Chakra boost duurt ongeveer 45 minuten. Je bent volledig gekleed tijdens de behandeling en kunt deze zowel zittend als liggend ondergaan.

Een Chakra Boost kost € 35,-

Klik hier om je Chakra Boost te reserveren: