WAT ZIJN DE BARS®?

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.

Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en andere keuzes.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, gezondheid, relatie, familie, financiële situatie. Hoeveel vrijheid  geeft deze mening jou? Of belemmert het je? Stel nu dat de belemmerende  energie van deze mening kunt afvoeren?
Ontstaat er dan meer ruimte voor jezelf?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.

Dit is wat Bars® behandeling ondermeer voor jou kan doen:
Haalt stress weg, kalmeert je gedachten en geeft daarmee rust, meer gemak op ieder gebied van je leven, je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven,  betere relaties met anderen en jezelf.

Tijdens een behandeling ben je volledig gekleed en lig je op een massagetafel. Alleen het hoofd wordt behandeld.

je kunt hier bekijken hoe een access bars behandeling in zijn werk gaat.

Een Bars® behandeling duurt c.a. 45-60 minuten en kost € 45,-

Klik hier om je behandeling te reserveren:

Bekijk hieronder hoe een access bars behandeling in zijn werk gaat.